Bucovina
Bucovina, plai cu dor…sau cel putin asa se spune! Cunoscuta si ca tinutul manastirilor, Bucovina cea traditionala pe care noi o stiam incepe sa se transforme din ce in ce mai mult la contactul cu ceea ce inseamna actualmente civilizatia moderna si sa se deschida aratandu-si frumusetile intregii lumi.
Pe langa frumusetile si pitorescul locurilor avem nenumarate manastiri si biserici fiecare cu culoarea ei si care fac din aceasta zona in fiecare an principala arie ecumenica vizitata de catre nenumarati pelerini : Manastirea Voronet (ctitorita de Stefan cel Mare, cu celebra ei culoare albastrul de Voronet ), Manastirea Humor ( culoare rosie ), Manastirea Sucevita ( culoare verde ), Manastirea Moldovita ( culoare verde ), Manastirea Arbore ( multicolora ).
In aceasta lume monahala in ultima perioada au aparut diferite statiuni care sunt propice practicarii sporturilor de iarna si aici enumeram : Vatra Dornei , Gura Humorului, Campulung Moldovenesc etc. toate avand instalatii moderne precum si o gama variata de pensiuni, vile si hoteluri.